Mi, a Balisziget egy olyan vállalkozás vagyunk, mely nyaralások, esküvők és jóga utazások, táborok szervezésével foglalkozik.

Több, mint 10 éves tapasztalatunk van az idegenforgalomban. Csapatunk egy helyi, balinéz utazási irodára épül, mely magyar asszisztenciával egészült ki, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk vendégeinknek !

Sok éves tapasztalatunk és felkészültségünk miatt, biztos lehet benne, hogy nyaralása végig a legjobb kezekben van !

Számtalan választási lehetőséget kínálunk szállások és programok tekintetében mind Bali szigetén, és azon túl is! Fedezze fel velünk az Istenek szigetét, és környező szigetek csodáit! Választékunkban, Bali

Mellett természetesen, megtalálhatók kirándulások Jávára, pihenés a Gili szigeteken, Nusa Penidán és Lembonganon. Szállás ajánlatainkban különböző jellegű szállodákat kínálunk, hogy vendégeink  biztosan találjanak közöttük nekik megfelelőt, hiszen tudjuk, mennyire fontos a környezet, a pihenés és feltöltődés szempontjából. Utazási ajánlatainkban a hagyományos nyaralások szervezésén, lebonyolításán túl, felkészültek vagyunk csoportos utak, és speciális, egyéni igények kielégítésére is!

Rendelkezünk a helyi kormány hivatalos engedélyével, és aktív tagja vagyunk a helyi idegenforgalommal foglalkozó cégeket tömörítő szervezetnek,az ASITA-nak.

Bali Sziget Company 2001-ben alapult, 2005-ben nyerte el az Indonéz kormány hivatalos engedélyét: 551.21/546/DISPARDA, és teljes jogú tagja az Association of Indonesian Travel Agency-nek (ASITA) No NIA : 0448/XVII/DPP/2004 Denpasar, Bali – Indonesia.