Csoportos Egzotikus Bali Jóga Nyaralás (repülőjegy nélkül)

Időpont: 2018 – Május és Szeptember
Utazás: Budapestről vagy Bécsből menetrend szerinti járattal, átszállással (egyénileg)
Időtartam: 11 nap / 10 éjszaka
Részvételi díj: USD /fő-től

Egzotikus Jóga nyaralás Bali szigetén.

Feltöltődés és aktív kikapcsolódás Balin

A Csoportos Egzotikus Jóga Nyaralás olyan embereknek szól, akik feltöltődésre, megújulásra vágynak es csopotban, mas emberekkel egyutt szeretnek nyaralasukat eltolteni. Nyitottak a jóga és a spiritualitás irányába, magukban hívást éreznek Bali szigetére, és annak színes kultúrájával való találkozásra, és szeretnék megismerni az igazi Bali spirituális arcát.
A csoportos egzotikus jóga nyaralás programjában helyet kap a reggeli jóga, minden szintű jógafelkészültségre tekintettel, és a vezetetett relaxació.  Lehetőséget kínál az egyéni elmélyülésre és inspirálódásra, amellett, hogy a csoport által nyújtott előnyöket is elvezheti, megtapasztalhatja a társaságban rejlő pozitív erőket es többletet.
Kirándulások légkondícionált kisbusszal, helyi sofőrrel és magyar nyelvű idegenvezetéssel történnek.  Az Ubudban eltöltött élménydús napok programját választható kalandokkal egészítheti ki.

Program

 • Reggeli jóga és irányított meditáció / 4 alkalommal, amikor nincs egésznapos kirándulás
 • Sound healing- hangterápia Ubudban 1 alkalommal
 • 3 egésznapos kirándulás, balinéz templomok és szent helyek felkeresése magyar nyelvű idegenvezetéssel / Kelet-Bali kirándulás, Bali műveszte és Kintamani Közep-Bali kirándulások
 • Találkozás helyi gyógyítóval (tényérjóslás és konzultáció, kérésre magyar nyelvű asszisztenciával/vagy külön
  kérésre választható exkluzív program lehetőség a tisztító- gyógyító rituálén való részvételre, mely tenyérjóslás és konzultáció, tisztító- gyógyító rituálé és áldás)
 • Spirituális megtisztuló szertartás, rituális merítkezés egy balinéz hindu szent helyen, a szent víz forrásban Tirta Pingit Sebatu templomnál, kérésre magyar nyelvű asszisztenciával.
 • Balinéz hindu szertartásba való bepillantás, vagy egy helyi balinéz család meglátogatása, kérésre magyar nyelvű asszisztenciával.
 • Közös esti programok, meghívott előadók és beszélgetések
 • Híres ubudi jógastudió felkeresése együtt- választható fakultativ program
 • Ubudi jósnő meglátogatása- választható, exkluzív fakultativ program. Penestanan hagyományosan a mágia egyik központja Balin, ahol a spirituálisan fogékony jósok es gyógyitók tevékenykednek. Taro kártya olvasat magyar vagy angol nyelven.
 • kultúrális érdekességek és helyi művészetekkel való ismerkedés a Bali művészete kiránduláson (Batik és ezüst művesség, tradícionális Barong táncelőadás)
 • további fakultatív programlehetőségek (sznorkelezés, raftingolás, napkelte túra a Batur vulkánra, vízesés túra)

Szállás

Bali jóga nyaralásodhoz a legjobb szállodákat válogattuk össze.

Részvételi díj

Programok 

Kirándulás  Kelet-Balira

A kirándulások magyar nyelvű idegenvezetéssel történnek.

Tengerparti csokoládé és szappankészitő manufaktúra felkeresése, hintázás a pálmafák alatt. Ebéd Candidasaban óceán panorámával. Taman Ujung hajdani királyi vizipalota a legszebb Balin; Tirtha Gangga  egykori királyi fürdő , Goa lawah denevér barlang templom.

Kintamani Kirándulás Közép-Balira

Útvonal: Ubud – Majomerdő, Tegallalang rizsteraszok UNESCO világörökség része, Kintamani – kilátó a Batur tóra és a Batur vulkánra + svédasztalos indonéz ebéd, Kintamani kávéültetvény es fűszerkert, Tirtha Empul szent víz forrása templom es ősi szent hely

Az út első állomása az Ubudszívében fekvő Monkey Forest, azaz a Majomerdő, mely híven szimbolizálja a balinéz hinduknak a természettel való békés együttélését. A több szent templomnak is helyet adó buja  dzsungelben kiépített sétaúton járhatjuk be a helyi makákók territóriumát. Közben pedig testközelből figyelhetjük meg a majmok hétköznapi életét ebben az elvarázsolt erdőben. Ha elég bátrak vagyunk, akár a kezünkből is etethetjük őket! Következő állomásunk a Kintamani falu szélén lévő kilátó, ahonnan még a délutáni, magaslati köd leereszkedése előtt vehetjük szemügyre Bali egyik legszebb ,s mind a mai napig aktív vulkánjának, a Baturnak az égre meredő kúpját s annak krátertavát. Amennyiben megéheztünk, a kilátónál lévő éttermek egyikében jó lehetőség adódik egy ízletes ebéd elköltésére, természetesen ezalatt is a panorámában gyönyörködve. Egy kicsit lejjebb ereszkedve a hegyoldalban érkezünk meg a kávéültetvény ésfűszerkerthez. Megismerkedhetünk a Balin található kultúrnövényekkel, úgymint a szegfűszeggel, vaníliával, kávéval, kakaóval, csilipaprikával, stb. Továbbá megnézhetjük, hogyan pörkölik helyben, hagyományos módszerekkel a Bali kávét.  Megkóstolhatjuk a helyi kakaóbabból készül kakaóitalt, a kellemesen zaccos Bali kávét, a férfiasságot , és a vitalitást, memóriat  serkentő ginszenges kávét, és az őstermelők gyógynöveny teáit, a gyomorerősítő gyömbérteat, vagy a relaxálóhatású citromfű teat.  Akinek ez sem elég, az sodorhat egy cigarettát a helyi dohányból.
Aki pedig valami igazi ínyencségre vágyik, az itt megkóstolhatja Kopi Luwakot, azaz a luwak vagy cibetkávét, melynek csészényi adagja pl. New Yorkban 100 dollárt kóstál, s egy hónapra előre kell asztalt foglalni hozzá. Itt helyben, az őstermelőknél, mindez csak 60.000 rúpia (kb. 1200 Ft), és azonnal fogyaszthatja. Kirándulásunk következő megállója a 962-ben alapított és 60-as években újjáépített, a balinézek által varázserejűnek tartottTirtha Empul, szent forrása  és szakrális fürdőhely. Itt mindennaposak a rítuális fürdőzések, hiszen a helyiek szerint a víz gyógyító hatású, itt végzik a balinéz hinduk a rituális megtisztuló meritkezés szertartásukat.
A fürdőhely melletti dombon felpillantva pedig a néhai diktátor, Sukarno elnök egykori rezidenciáját, az Istana Negarát láthatjuk. A kirándulás a következőket tartalmazza: egésznapos kirándulás, kérésre magyar idegenvezetéssel, belépőket a templomokba, tartomány díjak, sofőr, légkondicionált autó, vagy busz.

Bali műveszte és Ubud térsége
Első állomás a hagyományos Barong táncelőadás megtekintése Batubulan faluban. Majd egy Batik készítő műhely felkeresése Tohpatiban, és ismerkedés az ezüstművességgel Celuk faluban.
Ebéd egy rízsföldeldeken álló étteremben. A fennséges Tegenungan vízesés, szezontol függően lehetőség a megmártózásra a friss vízben a vízesés alatt. Goa Gajah elefánt barlang templom, különleges ősi buddhista- hindu szent hely, gyönyörű dzsungel környezetben.

Részvételi feltételek

A részvételi díj tartalmazza:
– Szállást 10 éjszakára, standard szobában reggelivel
– Retúr repülőtéri transzfereket
– Balin két egésznapos kirándulást magyar nyelvű idegenvezetéssel

A részvételi díj nem tartalmazza:
– Nemzetközi repülőjegyet és illetéket (Budapest – Bali – Budapest)
– Egyágyas felárat
– Útlemondási biztosítást
– Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást
– Személyes kiadásokat
– Reggelin kívüli étkezéseket

Feltételek
– Minimum létszám: 1 fő /min 6 – max 12 fő a csoportban
– Az árak csak a szabad helyek függvényében érvényesek
– Az árak a nemzetközi vásárok, kiállítások, ünnepnapok alatt nem érvényesek!