5 éjszaka Ubud + 4 éjszaka Sanur Jóga Nyaralás (repülőjegy nélkül)

Időpont: 2018 – ban egész évben
Utazás: Budapestről vagy Bécsből menetrend szerinti járattal, átszállással (egyénileg)
Időtartam: 10 nap / 9 éjszaka
Részvételi díj: USD /fő-től

Egzotikus Jóga nyaralás Bali szigetén.

Feltöltődés és aktív kikapcsolódás Balin és Gilin

Az Egzotikus Jóga Nyaralás olyan embereknek szól, akik feltöltődésre, megújulásra vágynak. Nyitottak a jóga és a spiritualitás irányába, magukban hívást éreznek Bali szigetére, és annak színes kultúrájával való találkozásra. A  jóga nyaralás programjában helyet kap a reggeli jóga, minden szintű jógafelkészültségre tekintettel, és a vezetetett relaxació,  lehetőséget kínál az egyéni elmélyülésre, inspirálódásra.
Kirándulások légkondícionált autóval, helyi sofőrrel és magyar nyelvű idegenvezetéssel történnek.  Az Ubudban eltöltött élménydús napok után Gili sziget paradicsomában élvezheti a pihenést.

Feltöltődés és aktív kikapcsolódás az Istenek szigetén

* reggeli jóga es irányított meditáció
* Sound healing’ hangterápia Ubudban
* 2 egész napos kirándulás, balinéz templomok és szent helyek felkeresése
* találkozás helyi gyógyítóval (tényérjóslás és konzultáció /Külön kérésre tisztító- gyógyító rituálé.
* spirituális megtisztuló szertartás, rituális merítkezés egy balinéz hindu szent helyen, a szent víz forrásban
* igazi helyi balinéz hindu szertartásba való bepillantás,vagy egy helyi család meglátogatása
* híres ubudi jógastudió felkeresése együtt
*kultúrális érdekességek és helyi művészetekkel való ismerkedés (batik és ezüst művesség, tradícionális barong táncelőadás)
* fakultatív programlehetőségek (snorkelezés, raftingolás, napkelte túra a Batur vulkánra, vízesés túra)

Szállás

Bali jóga nyaralásodhoz a legjobb szállodákat válogattuk össze.

Részvételi díj

Programok 

az alábbiakból kettő választható

Kintamani Kirándulás Közép-Balira

Útvonal:Ubud – Majomerdő, Tegallalang rizsteraszok Unesco vilagorokseg resze, Kintamani – kilátó a Batur tóra és a Batur vulkánra + ebéd, Kintamani kávéültetvény es fűszerkert, Tirtha Empul szent víz forrása templom es ősi szent hely

Az út első állomása azUbudszívében fekvő Monkey Forest, azaz a Majomerdő, mely híven szimbolizálja a balinéz hinduknak a természettel való békés együttélését. A több szent templomnak is helyet adó buja  dzsungelben kiépített sétaúton járhatjuk be a helyi makákók territóriumát. Közben pedig testközelből figyelhetjük meg a majmok hétköznapi életét ebben az elvarázsolt erdőben. Ha elég bátrak vagyunk, akár a kezünkből is etethetjük őket! Következő állomásunk a Kintamani falu szélén lévő kilátó, ahonnan még a délutáni, magaslati köd leereszkedése előtt vehetjük szemügyre Bali egyik legszebb ,s mind a mai napig aktív vulkánjának, a Baturnak az égre meredő kúpját s annak krátertavát. Amennyiben megéheztünk, a kilátónál lévő éttermek egyikében jó lehetőség adódik egy ízletes ebéd elköltésére, természetesen ezalatt is a panorámában gyönyörködve. Egy kicsit lejjebb ereszkedve a hegyoldalban érkezünk meg a kávéültetvény ésfűszerkerthez. Megismerkedhetünk a Balin található kultúrnövényekkel, úgymint a szegfűszeggel, vaníliával, kávéval, kakaóval, csilipaprikával, stb. Továbbá megnézhetjük, hogyan pörkölik helyben, hagyományos módszerekkel a Bali kávét.  Megkóstolhatjuk a helyi kakaóbabból készül kakaóitalt, a kellemesen zaccos Bali kávét, a férfiasságot , és a vitalitást, memóriat  serkentő ginszenges kávét, és az őstermelők gyógynöveny teáit, a gyomorerősítő gyömbérteat, vagy a relaxálóhatású citromfű teat.  Akinek ez sem elég, az sodorhat egy cigarettát a helyi dohányból.
Aki pedig valami igazi ínyencségre vágyik, az itt megkóstolhatja Kopi Luwakot, azaz a luwak vagy cibetkávét, melynek csészényi adagja pl. New Yorkban 100 dollárt kóstál, s egy hónapra előre kell asztalt foglalni hozzá. Itt helyben, az őstermelőknél, mindez csak 60.000 rúpia (kb. 1200 Ft), és azonnal fogyaszthatja. Kirándulásunk következő megállója a 962-ben alapított és 60-as években újjáépített, a balinézek által varázserejűnek tartottTirtha Empul, szent forrása  és szakrális fürdőhely. Itt mindennaposak a rítuális fürdőzések, hiszen a helyiek szerint a víz gyógyító hatású, itt végzik a balinéz hinduk a rituális megtisztuló meritkezés szertartásukat.
A fürdőhely melletti dombon felpillantva pedig a néhai diktátor, Sukarno elnök egykori rezidenciáját, az Istana Negarát láthatjuk. A kirándulás a következőket tartalmazza: egésznapos kirándulás, kérésre magyar idegenvezetéssel, belépőket a templomokba, tartomány díjak, sofőr, légkondicionált autó, vagy busz.

Kirándulás Nyugatról észak Balira

Tanah Lot – a partmenti sziklaszirtre épült templom, Ulun Danu Bratan templom a Bratan krátertó partján – ebéd – vízesés Mundukban-  Pura Taman Ayun Királyi  templom Mengwiben/  vagy Candikuning helyi virág, gyümölcs és fűszerpiac Bedugulban

Kirándulás  Kelet-Balira

Tengerparti csokoladé es szappankészitő manufaktúra felkeresése, ebéd Candidasaban óceán panoramával,  Taman Ujung vizipalota a legszebb Balin; Tirtha Gangga  királyi fürdő , Goa lawah denevér barlang templom

Részvételi feltételek

A részvételi díj tartalmazza:
– Szállást 11 éjszakára, standard szobában reggelivel
– Retúr repülőtéri transzfereket
– Balin két egésznapos kirándulást magyar nyelvű idegenvezetéssel

A részvételi díj nem tartalmazza:
– Nemzetközi repülőjegyet és illetéket (Budapest – Bali – Budapest)
– Egyágyas felárat
– Útlemondási biztosítást
– Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást
– Személyes kiadásokat
– Reggelin kívüli étkezéseket

Feltételek
– Minimum létszám: 2 fő
– Az árak csak a szabad helyek függvényében érvényesek
– Az árak a nemzetközi vásárok, kiállítások, ünnepnapok alatt nem érvényesek!