Bali nyaralás vendégházban 1 éj Sanur + 3 éj Gili Trawangan sziget 3 éj Ubud (repülőjegy nélkül)

Időpont: 2018. január 10. – 2018. május 30. és október 1-november 30. 2018. között tetszőlegesen
Utazás: Budapestről vagy Bécsből menetrend szerinti járattal, átszállással (egyénileg)
Időtartam: 8 nap / 7 éjszaka
Részvételi díj: 1065 USD /2 fő-től

Álomnyaralás Bali trópusi szigetén.

Áttekintés

Reptér transzfer a reptérről a szállodába. A nyaralás első éjszakája Balin, Sanurban, tengerparti szállodában.

Szallodából transzfer a kikötőbe, és gyorshajóval Gilire. 3 éjszaka Gili Trawangan szigetén, tengerparti szállodában, a programban egy egésznapos sznorkel kirándulás a Gili szigeteken.

Utolsó 3 éjszaka Ubudban, a szálloda rizsföldekre néző, vagy dzsungel környezetben.   Egésznapos kultúrális kirándulás Ubudból indulva. Csomagjaink tartalmazzák a szállodai elhelyezést, a retúr repülőtéri transzfereket, és 2 egésznapos  Bali kirándulást, és egy egésznapos sznorkel kirandulást a Gili szigeteken. A legjobb fekvésű szállodákat válogattuk ki, hogy garantáltan csak a pihenésre kelljen koncentrálnod.
Reptér transzfer a szállodából a reptérre, és indulás haza

Program

1. nap: Az érkezést követően transzfer Sanurba a tengerparti szállodába. A nap hátralevő részén szabadprogram.
2-5. nap: A reggelit követően indulás Gili Trawangan szigetre, szállodából transzfer a kikötőbe, és gyorshajóval Gilire. Szabadprogram. 3 éjszaka Gili Trawangan szigetén, tengerparti szállodában, a programban egy egésznapos sznorkel kirándulás a Gili szigeteken.
5. nap: A reggelit követően indulás Giliről Ubudba, utazás gyorshajóval és transzfer a kikötőből Ubudba.

6-7. nap: Utolsó 3 éjszaka Ubudban, a szálloda rizsföldekre néző, vagy dzsungel környezetben. A csomag részét képezi 2 egésznapos Bali kiránduláson való részvétel magyar idegenvezetéssel Ubudbol indulva.

8. nap Reptér transzfer a szállodából Ubudból a reptérre, és indulás haza

Csomagjaink tartalmazzák a szállodai elhelyezést, a retúr repülőtéri transzfereket, és 2 egésznapos  Bali kirándulást, és egy egésznapos sznorkel kirandulást a Gili szigeteke, és 2 egésznapos Bali kiránduláson való részvétel magyar idegenvezetéssel Ubudbol indulva.. A legjobb fekvésű szállodákat válogattuk ki, hogy garantáltan csak a pihenésre kelljen koncentrálnod.

Szállás

Bali álomnyaralásodhoz az alábbi szállodákat válogattuk össze.

Sanur Puri Kelapa Bungalows
Sandat Bali Ubud Guesthouse
Coconut Dream Bungalows

A szállodák változtatásának jogát fenntartjuk!

Részvételi díj

1065 USD / 2 Fő
Szálloda Időszak
Sanur Kesumasari Guesthouse 2017. december 24. – 2018. június 30.
Coconut Dream Bungalows 2* 2017. december 24. – 2018. június 30.
 Sandat Bali Ubud 2*  2017. december 24. – 2018. június 30.

az alábbi kirándulásokból kettő választható

Kintamani Kirándulás Közép-Balira

Útvonal: Ubud – Majomerdő, Tegallalang rizsteraszok Unesco világörökség része, Kintamani – kilátó a Batur tóra és a Batur vulkánra + ebéd, Kintamani kávéültetvény es fűszerkert, Tirta Empul szent víz forrása templom és ősi szent hely

Az út első állomása az Ubud szívében fekvő Monkey Forest, azaz a Majomerdő, mely híven szimbolizálja a balinéz hinduknak a természettel való békés együttélését. A több szent templomnak is helyet adó buja dzsungelben kiépített sétaúton járhatjuk be a helyi makákók territóriumát. Közben pedig testközelből figyelhetjük meg a majmok hétköznapi életét ebben az elvarázsolt erdőben. Ha elég bátrak vagyunk, akár a kezünkből is etethetjük őket! Következő állomásunk a Kintamani falu szélén lévő kilátó, ahonnan még a délutáni, magaslati köd leereszkedése előtt vehetjük szemügyre Bali egyik legszebb ,s mind a mai napig aktív vulkánjának, a Baturnak az égre meredő kúpját s annak krátertavát. Amennyiben megéheztünk, a kilátónál lévő éttermek egyikében jó lehetőség adódik egy ízletes ebéd elköltésére, természetesen ezalatt is a panorámában gyönyörködve. Egy kicsit lejjebb ereszkedve a hegyoldalban érkezünk meg a kávéültetvény és fűszerkerthez. Megismerkedhetünk a Balin található kultúrnövényekkel, úgymint a szegfűszeggel, vaníliával, kávéval, kakaóval, csilipaprikával, stb. Továbbá megnézhetjük, hogyan pörkölik helyben, hagyományos módszerekkel a Bali kávét. Megkóstolhatjuk a helyi kakaóbabból készül kakaóitalt, a kellemesen zaccos Bali kávét, a férfiasságot , és a vitalitást, memóriat serkentő ginszenges kávét, és az őstermelők gyógynöveny teáit, a gyomorerősítő gyömbérteat, vagy a relaxálóhatású citromfű teat. Akinek ez sem elég, az sodorhat egy cigarettát a helyi dohányból.
Aki pedig valami igazi ínyencségre vágyik, az itt megkóstolhatja Kopi Luwakot, azaz a luwak vagy cibetkávét, melynek csészényi adagja pl. New Yorkban 100 dollárt kóstál, s egy hónapra előre kell asztalt foglalni hozzá. Itt helyben, az őstermelőknél, mindez csak 60.000 rúpia (kb. 1200 Ft), és azonnal fogyaszthatja. Kirándulásunk következő megállója a 962-ben alapított és 60-as években újjáépített, a balinézek által varázserejűnek tartott Tirtha Empul, szent forrása és szakrális fürdőhely. Itt mindennaposak a rítuális fürdőzések, hiszen a helyiek szerint a víz gyógyító hatású, itt végzik a balinéz hinduk a rituális megtisztuló meritkezés szertartásukat.
A fürdőhely melletti dombon felpillantva pedig a néhai diktátor, Sukarno elnök egykori rezidenciáját, az Istana Negarát láthatjuk. A kirándulás a következőket tartalmazza: egésznapos kirándulás, kérésre magyar idegenvezetéssel, belépőket a templomokba, tartomány díjak, sofőr, légkondicionált autó, vagy busz.

Kirándulás Nyugatról Észak Balira

Tanah Lot – a partmenti sziklaszirtre épült templom, Ulun Danu Bratan templom a Bratan krátertó partján – ebéd – vízesés Mundukban- Pura Taman Ayun Királyi templom Mengwiben/ vagy Candikuning helyi virág, gyümölcs és fűszerpiac Bedugulban

Kirándulás Kelet-Balira

Tengerparti csokoládé es szappankészitő manufaktúra felkeresése, hintázás az óceánparton pálmafák alatt- ebéd Candidasaban óceán panoramával, Taman Ujung vízipalota, a legszebb Balin; az elbűvölő Tirta Gangga hajdani királyi fürdő ; Goa lawah, a híres denevér barlang templom felkeresése

Részvételi feltételek

A részvételi díj tartalmazza:
– Szállást 7 éjszakára kétágyas, standard szobában reggelivel
– Retúr repülőtéri transzfereket
– Balin két egésznapos  kirándulást magyar nyelvű idegenvezetéssel, és egy egésznapos  sznorkel kirándulást a Gili szigeteken

A részvételi díj nem tartalmazza:
– Nemzetközi repülőjegyet és illetéket (Budapest – Bali – Budapest)
– Egyágyas felárat
– Útlemondási biztosítást
– Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást
– Személyes kiadásokat
– Reggelin kívüli étkezéseket

Feltételek
– Minimum létszám: 2 fő
– Az árak csak a szabad helyek függvényében érvényesek
– Az árak a nemzetközi vásárok, kiállítások, ünnepnapok alatt nem érvényesek!