7 éjszaka nyaralás Balin (repülőjegy nélkül)

Időpont: január 10- május 30. es október 1-november 30. 2018.
Utazás: Budapestről vagy Bécsből menetrend szerinti járattal, átszállással (egyénileg)
Időtartam: 8 nap / 7 éj
Részvételi díj:  /fő-től

Egzotikus nyaralás Bali szigetén.

Áttekintés

Válassz akciós ajánlatainkból, és tölts el egy feledhetetlen hetet Balin! 7 éjszakás csomagjaink tartalmazzák a szállodai elhelyezést, a retúr repülőtéri transzfereket és 2 egésznapos kirándulást is, hogy ne maradj le a sziget kultúrális csodáiról. Az istenek szigetén a legjobb fekvésű szállodákat válogattuk ki, hogy garantáltan csak a pihenésre kelljen koncentrálnod.

Program

1. nap: Az érkezést követően transzfer a szállodába. A nap hátralevő részén szabadprogram.
2-7. nap: A reggeli elfogyasztását követően egész napos szabadprogram. A csomag részét képezi 2 egésznapos kiránduláson való részvétel, melyhez keresre magyar idegenvezetést biztosítunk.
8. nap: A reggelit követően indulásig szabadprogram. Transzfer a repülőtérre.

Szállás

Nyaralásodhoz az alábbi szállodákból válogathatsz:

Diwangkara Beach Hotel Sanur 3*
Sadara Boutique Beach Resort Benoa 4*
Melia Bali Villas and Spa Nusa Dua 5*
Grand Mirage Resort Benoa 5*
Sol Beach House Benoa 5*

Részvételi díj

3*-os szállodában

Szálloda Időszak Részvételi díj / Fő
Taman Agung 3* 2017. december 24. – 2018. június 30.
Diwangkara Beach Hotel 3* 2017. december 24. – 2018. június 30.
Respati Beach Hotel 3* 2017. december 24. – 2018. június 30.

4*-os szállodában

Szálloda Időszak Részvételi díj / Fő
Sadara Boutique Beach Resort 4* 2017. december 24. – 2018. június 30.
Aston Bali Resort and Spa 4*+ 2017. december 24. – 2018. június 30.
Hotel Mercure Resort Sanur 4* 2017. december 24. – 2018. június 30.

5*-os szállodában

Melia Bali Villas and Spa 5* 2017. december 24. – 2018. június 30.
Grand Mirage Resort 5* 2017. december 24. – 2018. június 30.
Nusa Dua Beach Resort 5* 2017. december 24. – 2018. június 30. ———————-

All inclusive ellátással

Szálloda Időszak Részvételi díj / Fő
The Tanjung Benoa Beach Resort 4* 2017. december 24. – 2018. június 30.
Sol Beach House Benoa 4* 2017. december 24. – 2018. június 30.
Bali Tropik 4* 2017. december 24. – 2018. június 30.

Programok 

az alábbiakból kettő választható

Kintamani Kirándulás Közép-Balira

Útvonal:Ubud – Majomerdő, Tegallalang rizsteraszok Unesco vilagorokseg resze, Kintamani – kilátó a Batur tóra és a Batur vulkánra + ebéd, Kintamani kávéültetvény es fűszerkert, Tirtha Empul szent víz forrása templom es ősi szent hely

Az út első állomása azUbudszívében fekvő Monkey Forest, azaz a Majomerdő, mely híven szimbolizálja a balinéz hinduknak a természettel való békés együttélését. A több szent templomnak is helyet adó buja  dzsungelben kiépített sétaúton járhatjuk be a helyi makákók territóriumát. Közben pedig testközelből figyelhetjük meg a majmok hétköznapi életét ebben az elvarázsolt erdőben. Ha elég bátrak vagyunk, akár a kezünkből is etethetjük őket! Következő állomásunk a Kintamani falu szélén lévő kilátó, ahonnan még a délutáni, magaslati köd leereszkedése előtt vehetjük szemügyre Bali egyik legszebb ,s mind a mai napig aktív vulkánjának, a Baturnak az égre meredő kúpját s annak krátertavát. Amennyiben megéheztünk, a kilátónál lévő éttermek egyikében jó lehetőség adódik egy ízletes ebéd elköltésére, természetesen ezalatt is a panorámában gyönyörködve. Egy kicsit lejjebb ereszkedve a hegyoldalban érkezünk meg a kávéültetvény és fűszerkerthez. Megismerkedhetünk a Balin található kultúrnövényekkel, úgymint a szegfűszeggel, vaníliával, kávéval, kakaóval, csilipaprikával, stb. Továbbá megnézhetjük, hogyan pörkölik helyben, hagyományos módszerekkel a Bali kávét.  Megkóstolhatjuk a helyi kakaóbabból készül kakaóitalt, a kellemesen zaccos Bali kávét, a férfiasságot , és a vitalitást, memóriat  serkentő ginszenges kávét, és az őstermelők gyógynöveny teáit, a gyomorerősítő gyömbérteat, vagy a relaxálóhatású citromfű teat.  Akinek ez sem elég, az sodorhat egy cigarettát a helyi dohányból.
Aki pedig valami igazi ínyencségre vágyik, az itt megkóstolhatja Kopi Luwakot, azaz a luwak vagy cibetkávét, melynek csészényi adagja pl. New Yorkban 100 dollárt kóstál, s egy hónapra előre kell asztalt foglalni hozzá. Itt helyben, az őstermelőknél, mindez csak 60.000 rúpia (kb. 1200 Ft), és azonnal fogyaszthatja. Kirándulásunk következő megállója a 962-ben alapított és 60-as években újjáépített, a balinézek által varázserejűnek tartott Tirtha Empul, szent forrása  és szakrális fürdőhely. Itt mindennaposak a rítuális fürdőzések, hiszen a helyiek szerint a víz gyógyító hatású, itt végzik a balinéz hinduk a rituális megtisztuló meritkezés szertartásukat.
A fürdőhely melletti dombon felpillantva pedig a néhai diktátor, Sukarno elnök egykori rezidenciáját, az Istana Negarát láthatjuk. A kirándulás a következőket tartalmazza: egésznapos kirándulás, kérésre magyar idegenvezetéssel, belépőket a templomokba, tartomány díjak, sofőr, légkondicionált autó, vagy busz.

Kirándulás Nyugatról észak Balira

Tanah Lot – a partmenti sziklaszirtre épült templom, Ulun Danu Bratan templom a Bratan krátertó partján – ebéd – vízesés Mundukban – Pura Taman Ayun Királyi  templom Mengwiben / vagy Candikuning helyi virág, gyümölcs és fűszerpiac Bedugulban

Kirándulás  Kelet-Balira

Tengerparti csokoladé es szappankészitő manufaktúra felkeresése, ebéd Candidasaban óceán panoramával,  Taman Ujung vizipalota a legszebb Balin; Tirtha Gangga  királyi fürdő , Goa lawah denevér barlang templom

Részvételi feltételek

A részvételi díj tartalmazza:
– Szállást 7 éjszakára kétágyas, standard szobában reggelivel
– Retúr repülőtéri transzfereket
– Balin két egész  kirándulást magyar nyelvű idegenvezetéssel

A részvételi díj nem tartalmazza:
– Nemzetközi repülőjegyet és illetéket (Budapest – Bali – Budapest)
– Egyágyas felárat
– Útlemondási biztosítást
– Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást
– Személyes kiadásokat
– Reggelin kívüli étkezéseket

Feltételek
– Minimum létszám: 2 fő
– Az árak csak a szabad helyek függvényében érvényesek
– Az árak a nemzetközi vásárok, kiállítások, ünnepnapok alatt nem érvényesek!